BEDRIJFSFILM


Venduro bedrijfsfilm

Bekijk onze bedrijfsfilm hier


BEDRIJFSFOLDERBekijk onze bedrijfsfolder hier

MAATWERK IN EIGEN ATELIER

Venduro bouwt al jaren dampkappen. Wat begon als een vak, is uitgegroeid tot een passie. Een passie die ons tot een uitzonderlijk product heeft gebracht: dampkappen van bijzondere kwaliteit. Venduro is een Belgische firma die ontwerpt en vervaardigt in eigen atelier. Zo kunt u na verkoop op onze know-how en service blijven rekenen.

foto1 foto2foto3

Venduro biedt u een uitgebreid assortiment aan. Of u nu kiest voor een wandmodel of een inbouwgroep, u kunt er van op aan dat uw dampkap van de hoogste kwaliteit is en perfect kan geïntegreerd worden in uw keuken. Venduro dampkappen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen volledig in overeenstemming worden gebracht met uw persoonlijke smaak en mogelijkheden.

Niet alleen onze dampkappen zijn subliem. Ook ons maatwerk in roestvrij staal wordt als zuiver en essentieel bestempeld. Werken met inox is terugkeren naar de pure vorm. Wij creëren functionele werkbladen, rugwanden, laden en kasten perfect op maat! bij Venduro vindt u de perfecte combinatie van het estetische met het functionele.

Atmolux BE DELIGHTED!


  Kies zelf de kleur van uw dampkap met de instelbare RGB LED verlichting en breng sfeer in uw keuken!

Meer info