U bent hier

Venduro dampkappen en inox realisaties

Venduro bouwt al jaren dampkappen. Wat begon als een vak, is uitgegroeid tot een passie. Een passie die ons tot een uitzonderlijk product heeft gebracht: dampkappen van bijzondere kwaliteit. Venduro is een Belgische firma die ontwerpt en vervaardigt in eigen atelier. Zo kunt u na verkoop op onze know-how en service blijven rekenen.

Venduro biedt u een uitgebreid assortiment aan. Of u nu kiest voor een wandmodel of een inbouwgroep, u kunt er van op aan dat uw dampkap van de hoogste kwaliteit is en perfect kan geïntegreerd worden in uw keuken. Venduro dampkappen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen volledig in overeenstemming worden gebracht met uw persoonlijke smaak en mogelijkheden.

Dampkappen zijn onze specialiteit, maar ook in het ontwerpen van unieke inox realisaties hebben we ons de voorbije jaren bekwaamd. Maatwerk in roestvrij staal onder de vorm van functionele werkbladen, laden, tafelonderstellen, deurfronten en kleinere stukken: ze dragen allemaal de kwaliteitsstempel van Venduro.