Venduro dampkappen

Alle Venduro dampkappen zijn het resultaat van puur vakmanschap en een ongekende passie voor bijzondere kwaliteit. Op maat of standaard, aan de wand of boven een kookeiland ... ons gamma biedt een gepast design voor elke keuken.

Meesters in maatwerk

Een dampkap of inox realisatie op maat van de keuken, daar gaan we voor. In eigen atelier realiseren we elke vraag of wens, van ontwerp over productie tot een afwerking in het kleinste detail. Kwaliteit op maat is onze grootste troef.

Grensverleggende werkbladafzuiging met Downdraft

De Downdraft dampkap is een toonbeeld van innovatie. Met een druk op de knop schuift hij geruisloos naar boven, om daarna terug subtiel te verdwijnen in je werkblad. Deze dampkamp is perfect integreerbaar in moderne kookeilanden en is de oplossing voor keukens waar geen afzuigkap aan het plafond mogelijk is. 

Inspirerend design

Ons gamma is verrassend veelzijdig. Bekijk onze realisaties in wanddampkappen, eilanddampkappen, inbouwdampkappen en uitschuifbare dampkappen en laat je inspireren door alle trends en technieken.

Puur Belgisch vakmanschap

Met kennis van zaken en zin voor innovatie ontwerpen en fabriceren we bij Venduro hoogwaardige inox dampkappen, werkbladen, tafelstellen en spoelbakken. Onze professionals realiseren elke vraag met oog voor kwaliteit én detail.

Kwaliteitsservice

Venduro hersteldienst

Onze eigen hersteldienst staat op elk moment paraat om je snel en doeltreffend te helpen bij problemen met je Venduro-toestel. Wil je een herstelling laten uitvoeren? Boek in enkele stappen een afspraak met een van onze techniekers.