Garantie

5 jaar garantie 

We zijn écht overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom doen we drie jaar extra garantie bovenop de wettelijk verplichte garantieperiode. Zo geniet je gedurende vijf jaar van 100 % zekerheid en nemen we alle kosten voor onderdelen, verplaatsing en arbeidstijd voor onze rekening. Deze 5 jaar garantie geldt niet op verlichting.

Eigen hersteldienst

Venduro heeft een eigen team van opgeleide technici voor je klaarstaan. Heb je een technische storing of nood aan een professionele interventie, boek dan nu je afspraak in. Bij ons kan je rekenen op een snelle service en hoef je geen maanden te wachten voor je toestel weer gebruiksklaar is.

5 jaar garantie

Service

Eerste hulp bij storingen

Plan op elk moment van de dag je herstelling met onze technicus in. Geef ons een korte omschrijving van het probleem en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe onderhoud je roestvrij staal?

Roestvrij staal is mooi, maar kan snel stof aantrekken of vingerafdrukken achterlaten. Regelmatig onderhoud met de juiste producten is dan ook essentieel om roestvrij staal er zelfs na jaren nog mooi en glanzend te laten uitzien. Bovendien is het niet alleen hygiënisch, het voorkomt ook corrosievorming en verlengt de levensduur van je toestel. Hoe ga je aan de slag?