Puur Belgisch vakmanschap

Bij Venduro verrassen we onze klanten met onze neus voor kwaliteit, perfectie en innovatie. Wat in 1981 begon met de productie van koperen dampkappen, groeide al snel uit tot een betrouwbare waarde in de markt van hoogwaardige inox dampkappen, nog steeds dé specialiteit van het huis.

 

Jarenlange ervaring, kennis van het vak en oog voor kwaliteit tot in de kleinste details liggen aan de basis van ons puur vakmanschap. Van ontwerp tot productie en afwerking, in onze eigen ateliers die uitgerust zijn met de meest high-end machines streven we steeds de hoogste normen na.

De dynamiek van een familiezaak

Als klant geniet je mee van alle voordelen van ons gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring. Luc en Joris Van Den Durpel leiden het bedrijf met de nodige ervaring, kennis en inzichten in wat de consument van vandaag wil. En deze passie en enthousiasme, die zetten ze elke dag over op het team.

Eigen ontwerp- en studiedienst

Ons professioneel team zoekt in eigen atelier naar het perfecte evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit voor een mooie en compleet ingerichte keuken. Elk product krijgt de afwerking die je vraagt, discreet of opvallend. Maar altijd duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Superieure kwaliteit, voor minder gaan we niet

Bij Venduro krijg je kwaliteit waarop je mag vertrouwen. Onze ingenieurs ontwikkelen elk toestel met de grootste zorg en garanderen een lange levensduur en hoogwaardige kwaliteit in alles wat ze doen. Functioneel en duurzaam, elke klant zal het beamen dat onze kwaliteit uitzonderlijk is.

Service en ondersteuning na verkoop

We zijn onze Belgische roots trouw. Zo zijn we dicht bij onze klanten en kan je ook na de aankoop rekenen op een snelle en professionele service. Heb je een vraag of wil je gewoon goede raad? We zitten graag met jou rond de tafel.

Kom langs in onze showroom

Breng een bezoekje aan onze showroom en laat je overtuigen door ons uitgebreid assortiment met advies en inspiratie.