Downdraft: de dampkap van de toekomst

HH Downdraft
DD Downdraft

Een ingebouwde dampkap in het werkblad is de oplossing voor moderne keukens. Ze zijn subtiel verborgen, maar hebben een even krachtige werking als de klassieke dampkap. Wil je een naadloos geheel in je keuken waar design, comfort en functionaliteit primeren, dan is een kookplaat met afzuiging de beste keuze.

Ongehinderd koken met de HH Downdraft

Koken zonder gehinderd te worden door damp die opstijgt of een dampkap boven je hoofd … De HH Downdraft is een aanwinst in de keuken. De kookplaat met afzuiging bevat 4 kookzones die zich aanpassen aan de grootte van je pan. In het midden vind je de slimme afzuiging die onmiddellijk alle kookgeuren en dampen verwijdert. Door het strakke ontwerp heb je geen plafondluifel nodig en kan je de dampkap met kookplaat eenvoudig verwerken in elk werkblad. 

 

HH Downdraft

Meer ruimte dankzij de DD Downdraft

De DD Downdraft is een ingebouwde dampkap die uit het werkblad schuift tijdens het koken en die stil alle damp laat verdwijnen. Met een druk op de knop gaat de afzuigkap subtiel terug naar beneden en vormt het opnieuw een uniform geheel met je keuken. Deze werkbladafzuiging is compatibel met elk type kookplaat, zoals de VEND90-4F-4B,  en is uitermate geschikt voor kookeilanden of keukens waar je geen dampkap aan het plafond kan bevestigen.

 

DD Downdraft

Combineer met onze multifunctionele kookplaat

Wil je een stijlvolle kookomgeving waar comfort voorop staat? Combineer de DD Downdraft met de VEND90-4F-4B kookplaat. Deze kookplaat bevat maar liefst 4 kookzones die zich automatisch aan de grootte van je pan aanpassen. Wil je snel pasta koken? Dankzij de booster- en dubbele boosterfunctie werken de kookzones gedurende 5 minuten met een hoger vermogen. Kortom: deze kookplaat bevat alles wat je nodig hebt om optimaal te koken.

Heb je vragen over onze producten of wil je graag advies op maat? Neem contact op! Wij helpen je graag verder.

Terug naar nieuwsoverzicht